Evan Dando van de Lemonheads zegt dat Jawbreaker ‘kutjes’ zijn

In het alt-rockdrama van vandaag: Lemonheads-frontman Evan Dando plaatste deze week een aantal harde tweets ten koste van Jawbreaker, nadat de laatste band de eerste van een tour had ontslagen. “Ik wil gewoon dat iedereen en iedereen weet dat Jawbreaker kutjes zijn. Feit niet mijn mening’, schreef Dando op 5 mei. “Of eigenlijk zijn het niet de Bruce Springsteen’s van alternatieve rock die ze pretenderen te zijn. Ik zal ze op elk moment ontmoeten voor een Fight let’s go.”

In april plaatste Jawbreaker een update op sociale media waarin stond dat The Get Up Kids The Lemonheads zou vervangen voor drie tourdata op de “Dear You” 25th Anniversary Tour. Jawbreaker legde de oorzaak van de switch-up niet uit, maar Dando had blijkbaar een aantal ideeën: “Die klootzakken hebben ons van de tour getrapt omdat ze bang voor ons waren. Met mijn stem terug of ze waren gewoon bang voor mij,” hij schreef in aanvullende tweets. “We werden van de tour afgetrapt na een show die verrassend was dat we ze er die avond goed uit lieten zien.”

In een tirade van bijna Kanye-achtige proporties, bleef Dando zijn verbale aanvallen op Jawbreaker verdubbelen, evenals zijn verlangen om te vechten: “Ik kon geen beter woord bedenken om de uitdrukking ladies women womyn te vergeven,” schreef hij. “Iedereen, het is niet zo cool om poesjes te zeggen, maar soms is het onvermijdelijk, zoals wanneer je praat of denkt aan de band Jawbreaker … Je hoefde onze fans niet te beroven als je wilde vechten, waarom zei je dat niet vanaf het begin . Ik zal ieder van jullie op elk moment ontmoeten.’

Dando insinueerde verder dat hij op een gegeven moment uit een Jawbreaker-show was getrapt en dat The Lemonheads van de tour waren gegooid omdat ze het publiek in gingen voordat de show begon: “Ik was boos dat ze me eruit gooiden voor het overtreden van een regel die nergens werd gepost We zijn van de tour afgetrapt omdat we voor de show het publiek in gingen. Ik beloofde die shows te doen. Ik wilde de shows doen. Ik was kwaad omdat ik werd weggegooid.”

Toen een goedbedoelende fan Dando probeerde te verzachten, reageerde hij nogal gedurfd: “Je probeert met mij over rock ‘n’ roll te praten, ik praat niet met Lou Reed.” Gewaagde bewering van een man die vorig jaar een optreden in een Walgreens speelde, maar we dwalen af.

Ten slotte, en zeker niet de minste, tweette Dando een “open brief aan George W. Bush” waarin hij zich verontschuldigde voor het zeggen van “verdomde dingen” over hem in het verleden, en vroeg om een ​​schilderij van hem voor de volgende albumhoes van The Lemonheads: “Als een vredesoffer Ik zou graag willen dat je onze albumhoes maakt Ik hou van je schilderijen ( we kunnen 10 G betalen ).”

Ondertussen had Jawbreaker geen commentaar op het rundvlees toen hem werd gevraagd door Stereogom. Ondanks de twee bandnamen met een snoepthema in dit scenario (zoals aangegeven door Juliana Hatfield), maar deze situatie smaakt niet te zoet. Lees de tweets hieronder zelf.

Eerder dit jaar, Gevolg sprak Jawbreaker over Beste jij op 25.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Riptidemusic.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart