“[Go] Berserk op de schedels van de Democraten”

Ted Nugent riep op tot geweld tegen “democraten” en andere “vijanden” van Amerika tijdens een optreden op een bijeenkomst voor Donald Trump in Austin op zaterdagavond.

“Denk eens aan wat de vijanden van Amerika de afgelopen 14 maanden hebben gedaan”, zei Nugent tegen de menigte. “Ze slopen het Witte Huis niet binnen – ze logen, ze speelden vals, ze zwendelden en elke dag schenden de Democraten hun heilige eed aan de Grondwet. En als je daarmee geen indruk op je vrienden kunt maken, zouden ze niet je vrienden moeten zijn.”

“Ik hou zielsveel van jullie, mensen,” vervolgde Nugent, “maar ik zou meer van je houden als je door zou gaan en gewoon de democraten en de marxisten en de communisten in de maling nam.”

De opmerkingen van Nugent kwamen slechts enkele uren nadat een blanke supremacist 10 mensen doodschoot en drie anderen verwondde in een supermarkt in Buffalo, New York. In een manifest dat aan de schutter is gekoppeld, citeerde hij de ‘Grote Vervangingstheorie’ en losgeslagen complottheorie verdedigd door extreemrechts – waaronder Tucker Carlson en congreslid Elise Stefanik – die suggereert dat democraten plannen maken om de blanke bevolking te vervangen door immigranten.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1753966171496536’);
fbq(‘set’,’agent’,’tmgoogletagmanager’, ‘1753966171496536’);
fbq(‘track’, “PageView”);

creditSource link

Riptidemusic.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart